Sterk naar de BRUGKLAS! training

In de periode tussen de meivakantie en de zomervakantie zal er weer een training zijn voor kinderen die na de zomervakantie starten in de brugklas. Deze training zal plaatsvinden in Berkel-Enschot maar is toegankelijk voor álle kinderen die in groep 8 zitten.

De training wordt  bij voldoende aanmeldingen gegeven op een hele mooie locatie: in de kenniswerkplaats van De Bibliotheek Berkel-Enschot in het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot (Ons Koningsoord.)

20190331_122719000_ios      20190331_122955000_ios

Voor meer informatie kijk op http://www.praktijkeigenwijzer.nl/groepstrainingen

Interesse met een volledige klas? Informeer naar de mogelijkheden.

info@praktijkeigenwijzer.nl of 06-11151057


KIES groep: Kinderen In Een Scheidingssituatie

Ik ben voornemens om in 2020 een KIES groep op te starten voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. In de groep verkennen zij hun eigen situatie, leren van elkaar hoe zij (nog) beter om kunnen gaan met de gevolgen van de scheiding.

De groep is voor alle kinderen van gescheiden ouders, kort of lang geleden en ongeacht of er problemen (zichtbaar) zijn.

Voor informatie zie www.prakijkeigenwijzer.nl/kies of bel voor meer informatie 06-11151057.

Veel kinderen op één basisschool met gescheiden ouders? KIES kan ook op één basisschool georganiseerd worden, onder schooltijd. Kinderen uit de groepen 4 tot en met groep 8 kunnen daar dan aan deelnemen. Informeer naar de mogelijkheden! 


Voor alle andere groepstrainingen en opvoedcursussen geldt dat ik deze zal starten bij voldoende aanmeldingen. Dus meld aan!