Ouders Fleur (13 jaar)

Jorieke heeft onze dochter van 13 jaar fantastisch begeleid. We hadden al wat ervaring met begeleiding voor onze dochter, maar de ondersteuning van Jorieke heeft echt het verschil gemaakt. Jorieke heeft natuurlijk veel kennis en is zeer kundig maar in de begeleiding is het toch vooral haar openheid, haar humor en haar sensitiviteit die het succesvol maakt. Onze dochter voelde zich gezien en gehoord omdat Jorieke altijd precies aansloot bij haar en bij wat er op dat moment nodig was.

Voor ons als ouders was Jorieke heel laagdrempelig, ze is een fijne en kundige sparringpartner en ze adviseerde ons geregeld in de communicatie met bijvoorbeeld de schoolmentor. Onze dochter heeft weer het vertrouwen in zichzelf terug, en kan nu ook na beeindiging van de begeleiding van Jorieke, vooruit met alles wat zij geleerd heeft bij Praktijk EigenWijzer. Dank je wel Jorieke!

Sophie (10 jaar)

Ik vond het heel fijn bij Jorieke. Het leukste vond ik met Tinus de hond. Ik moest hem opdrachtjes geven die hij dan moest doen.
Ik vond Jorieke heel lief en kon goed met haar kletsen. Ik heb de boom geleerd. Dit is een oefening waarbij je heel sterk moet staan.
Ik heb veel geleerd bij haar!

Mike en Mandy (ouders van drie kinderen, 1 – 4 – 6 jaar)

Wat zijn wij blij met de hulp die Jorieke ons gezin gegeven heeft. Jorieke is eerlijk, denkt mee en geeft adviezen waar je echt iets mee kan. Wij hebben een goede klik met Jorieke en mede daardoor voelde het heel natuurlijk aan en konden we alles waar we tegenaan liepen met haar bespreken.

Wij zitten beter in ons vel en begrijpen elkaar beter. Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp! 

Ouders Laura (13 jaar)

Met Jorieke hadden we direct een klik. Ze is heel open, vrolijk, uitnodigend en kan zich goed verplaatsen in de zorgen die je als ouder kunt hebben over je kind. We vonden het erg fijn dat we zo snel, zonder wachttijd, terecht konden bij haar. Ze krijgt het voor elkaar om slechts in enkele sessies onze dochter al wat meer zelfvertrouwen te geven en te helpen bij allerlei praktische problemen. Heel erg bedankt!

Claudia en Bart (ouders Lieke, 8 jaar)

We hebben de begeleiding als erg prettig en met toegevoegde waarde ervaren.

Jorieke heeft noem het de puntjes op de i gezet. Meegedacht in dagelijkse probleempjes en ons soms heel simpele ideeen aangedragen. Zelf zie je die soms niet meer.

Er was ruimte voor eerlijk je uitdagingen neer te leggen, zonder een gevoel te krijgen dat je een slechte ouder bent. Luchtig, eerlijk, prettig contact. Zowel voor ons als ouders als de toegevoegde waarde voor onze 8 jarige dochter. 

Lieke (8 jaar)

Jorieke, is een hele lieve, behulpzame juf.
Ze speelt leuke spelletjes met je. Zonder dat je het merkt, leer je ook iets.

Ze helpt je bij wat je moeilijk vindt in leuke spelvormen.Ik vond het altijd heel leuk en gezellig met Jorieke.

Ik vond het daarom ook jammer, toen we gingen stoppen omdat ik klaar was.

Ilse (16 jaar)

Toen ik bij Jorieke begon was alles in mijn hoofd net een gekreukeld briefje. Maar na ieder gesprek, dat ik met Jorieke heb gehad, veranderde het steeds meer in een opgevouwen briefje. 

Hier wil ik Jorieke super graag voor bedanken, want zonder haar was me dat nooit gelukt!

Ouders van Meike (8 jaar)

Jorieke heeft onze dochter geholpen met haar zelfvertrouwen, en ons als ouders meegenomen in de Triple P methodiek. Wij hebben er veel van opgestoken en zijn ons bewust geworden van een aantal zaken die voor verbetering vatbaar zijn.

De gesprekken die Jorieke met onze dochter heeft gehad hebben haar zelfvertrouwen laten groeien. Ze beoordeeld haar zelfvertrouwen nu met een 8! Ze is zich daarnaast ook bewuster geworden van haar sterke kanten. 

We hebben veel geleerd en daarnaast was het ook gewoon gezellig.

Ouders Floris (3 jaar)

Het contact met Jorieke was erg open en verliep op een natuurlijke manier, vanaf de eerste afspraak was er een goede klik. Jorieke heeft ons, zonder het gevoel verkeerd bezig te zijn, een aantal nuttige handvatten gegeven waarmee we verder kunnen. 

Hierdoor kregen wij meer vertrouwen in onze manier van opvoeding en de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Onze zoon voelt zich beter begrepen en papa en mama zitten ook beter in hun vel!